SOMMERIDRETT

G15 tapte mot Tsjekkia i sin aller første kamp

By 18. april 2017*** No Comments
Foto: Magnus Kolberg / NFF
G15 (Foto: Magnus Kolberg / NFF)

Det nye G15-landslaget tapte 4-3 mot et robust tsjekkisk lag da de de spilte sin første kamp med flagget på brystet.

Vi møtte et robust og fysisk sterkt lag i dag. Vi kontret inn et tidlig mål, men Tsjekkia utliknet kjapt med et skudd fra 18 meter etter at vi var dårlige til å støte utenfor sekstenmeteren. Ikke lenge etter var vi for passive da de gikk opp til 2-1 etter en overgang. Vi hadde sjansen til å takle flere ganger på midten, men Tsjekkia var robuste og litt tøffere enn oss. I tillegg var det gode med ball og hadde bra driv. Vi har litt å lære der, sier landslagstrener Erland Johnsen til fotball.no etter kampen

Les et mer fyldig sammendrag av kampen på Fotball.no