GENERELT

Ny trener for juniorgutta i håndball

By 27. juni 2017*** No Comments
Vidar Gjesdal (Foto: NHF)
Vidar Gjesdal (Foto: NHF)

Vidar Gjesdal (bildet) blir ny trener for juniorgutta sammen med Joar Gjerde. Laget skal til VM i juli.

Jonas Wille går ut av trenerteamet som følge av at han nå har fått hovedansvaret for FC Midtjylland og flytter til Danmark. Dermed måtte det hentes inn en erstatter og makker til Joar Gjerde før juniorgutta går inn i sitt siste mesterskap før de skal ta steget til seniornivå.

Vidar Gjesdal har lang trenererfaring på toppniå. Han har trent Runar, Stord og FyllingenBergen i Eliteserien. På landslagene har hatt vært innom gutta født i 1986 og 1994, mens han fulgte 92-landslaget gjennom hele perioden fra oppstart til ferdig juniornivå.

Gjesdal får lite tid til forberedelser med 96/97-gutta.
– Jeg kommer jo veldig sent inn, rett før VM, og får lite tid før alvoret starter. Men jeg kjenner spillerne fra klubbsiden, og selv om vi mangler noen viktige spillere, kan vi få til et godt resultat i mesterskapet. Det blir unektelig litt spesielt å dra til Algerie, så vi forbereder oss så godt vi kan, forteller han.

Gjesdal har fullført mastercoach, NHFs høyeste trenerutdanning.

Saken er hentet fra handball.no