GENERELT

Ståle Solbakken: – Trenere må gi alle barn følelsen av å bli sett i løpet av en trening eller kamp

By 23. januar 2018*** No Comments
Ståle Solbakken under træningen i Telia Parken dagen før UEFA Europa League FC København vs. FC Zlin kampen. Onsdag d. 1. november 2017. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017)

Ståle Solbakken (49) mener at alle trenere må gi barna en følelse av å bli sett i løpet av en trening eller kamp. Han mener også at det viktigste målet for trenere bør være å ha med flest mulig – lengst mulig. Samtidig som trenerene må jobbe mot likhet, understreker han at differensieriering også er viktig for å skape både bredde, men også topp på lengre sikt. Han sier også at trenere må være tolmodige, og ikke spisse for tildig. Alle må få en sjanse.

Du kan lese hele artikkelen på forbundets sider.