GENERELTSOMMERIDRETTVINTERIDRETT

Antidopingskole-filmene

By 14. februar 2018*** No Comments
Antidopingskolen

-I Neste Generasjon heier vi på alle ungdomsutøvere fra et bredt spekter av idretter. Vi jobber hele tiden med å spre gode holdninger knyttet til aktivitet, trening, kosthold og idrettsglede. Nettopp på bakgrunn av dette og samarbeidet med Antidoping Norge gjør at vi nå lanserer Antidoping-skolen, en informasjonsserie rettet mot unge utøvere og heiagjengen rundt. Dette er viktig både for å forebygge, men også for å øke kunnskapen generelt, sier Fredrik C. Kracht, CEO, Parcas Media.

-Det er gledelig at «Antidopingskolen» har skapt et så stort engasjement i sosiale medier i ukene inn mot OL. Jeg håper episodene har bidratt til større innsikt og forståelse for den viktige jobben som gjøres med å holde idretten ren, sier kommunikasjonsleder i Antidoping Norge, Halvor Byfuglien.