GENERELTSOMMERIDRETTVINTERIDRETT

Reisefond-vinnerne så langt

By 24. april 2018*** No Comments
Sortland

Dønna Turn ble tidenes første forening som ble tildelt overnatting gjennom Neste Generasjon Reisefond i samarbeid med Scandic.
Bidraget var kjærkomment og som Iselin Myrstad forteller:

– Jeg synes det er veldig bra at vi har fått dekket overnatting for da kan foreldrene være med oss og se uten at de må betale veldig mye dyre utgifter.

 

Det var Sportsklubben Falken (skøyter) som ble de heldige vinnerne av Neste Generasjon Reisefond i samarbeid med Scandicdenne gangen.

De vant overnatting i forbindelse med det tradisjonsrike Sandefjordløpet i Hamar og Vikingeskipet. Dette er for mange av deltakerne det første innendørsstevnet de får delta på og er derfor også en viktig inspirasjonsarena for unge utøvere.

Jørn Egil Andreassen sendte inn søknaden på vegne av klubben og hadde motivasjon og inspirasjon, samt bygging av fremtidens skøytehåp som stikkord i søknaden.

 

Sortland Volleyballklubb ble den heldige klubben som stakk av gårde med overnatting gjennom Neste Generasjon Reisefond i samarbeid med Scandic.

De fikk gleden av å delta på vollaeyball-nm for U15 i Bergen, noe som betydde mye for dem.

– det å komme hit til Bergen betyr veldig mye. Det er noe vi har trent til lenge og noe vi har lyst til. Vi deltok i fjor også i Tromsø, men da ble vi trukket ut. Nå har vi faktisk klart å kvalifisere oss, så det er veldig artig.

Det endte med hederlige plasser for både guttene og jentene med henholdsvis en 24. og en 22.plass. Neste Generasjon gratulerer med flott innsats og god erfaring.

Trener Håvard Hamansen Wallstad fikk gleden av å se hvordan lagene hans står i forhold til resten av Norge.